De oktoberdagen breken weer aan en daarmee start ook het wildseizoen weer! Ook dit jaar wordt het weer ‘wild’ bij Restaurant Dukdalf. We hebben daarom weer speciale wild-weekenden: 8/9/10 november & 15/16/17 november (ontvangst vanaf 18.00 uur) waar een fenomenaal 5-gangenmenu (€ 45,-) wordt geserveerd met wild uit onder andere de Bommelerwaard en Duitsland. Uiteraard bent u vrij om van de kaart te kiezen, echter graag dit bij uw reservering aangeven.
Amuse
Laat u verrassen!
*****
Voorgerecht
Wildbouillon met cognacroom met een krokant van gerookt ganzenborst, ganzenlever, spruitenblaadjes en appelgel.
*****
Tussengerecht
Terrine van konijn met pruimen, mosterd knolselderij en brioche.
*****
Hoofdgerecht
Roulleaux van Anjou duif met een jachtsaus , aardappelkaantjes, rode biet, parelgort en gerookt zilveruitje.
*****
Dessert
Mousse van glühwein, bonbon van eendenlever met chocolade en gedroogd fruit.
Reserveer nu
Geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Restaurant Dukdalf, tel. 0418 674195
Ontvangst van 18.00 uur tot 19.00 uur.
Wijnarrangement € 23,-
Super-de-luxe arrangement € 79,-
Menu + Aperitief + Wijnarrangement + Tafelwater en Special koffie of koffie met likeurtje
Reserveer snel, vol is vol!
Niet iedereen waardeert deze specialiteit maar vind het leuk om mee te genieten, daar houden we graag rekening mee.