Een vakantiegevoel tijdens
jouw werkdag!

Werken én een geweldige tijd hebben? Bij Restaurant Dukdalf kan dat.

Stel jezelf eens die zwoele zomeravonden voor met een schitterende zonsondergang, waarbij jij degene bent die onze gasten verwent met een heerlijke vers geshakete cocktail. Of ben jij juist diegene die vanuit de buitenkeuken op ons vierseizoenenterras onze gasten verblijdt met verrassende gerechten van de Big Green Egg?
Werken bij Paviljoen de Zandmeren? Bekijk de vacatures op de website.


Heerlijke sfeer tijdens elk seizoen

Niet alleen voor de zomer willen we ons team uitbreiden. Ook in het herfst- en winterseizoen ben jij er om onze gasten te verwennen na een heerlijke verkwikkende wandeling in het nabijgelegen natuurgebied of tijdens een van onze bekende, sfeervolle Wildavonden.

Samen op zoek naar de ultieme fit binnen ons restaurant

Wij hebben altijd tijd voor enthousiaste mensen die zich aan ons willen voorstellen. Full time of part time. In de bediening, achter de bar, in de keuken of spoelkeuken. Of misschien wil jij wel bij ons, als erkend leerbedrijf, een leerzame en inspirerende stage voltooien in de keuken of bediening? Of je nu wel of geen ervaring hebt: enthousiasme en leergierigheid vinden wij veel belangrijker. Samen met jou kijken we graag naar de ultieme fit binnen ons restaurant.

contact

Vult u onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.