Er worden weer gezellige wildavonden georganiseerd voor alle liefhebbers van wild. Ontvangst van 18.00 uur tot 19.00 uur Filet van eend, Pata negra, crème van ingemaakte groente. xxx Rosbief van wild zwijn, kaantjes van aardappel, knolselderijcrème, zongedroogde tomaat en Madeira saus xxx Rouleaux van ganzenborst met spitskool, mousse van hazenlever en rode ui en groene appel xxx Reerug met ravioli van ree, Gieser wildeman, Nederblauw jus en truffelmousseline xxx Koffie merengue, pure chocolade ijs, rode paprika olie px mousse, vanille sponge cake Niet iedereen waardeert deze specialiteit maar vind het leuk om mee te genieten, daar houden we graag rekening mee.Wildavonden bij Dukdalf
vrijdag 26 oktober 2018zondag 4 november 2018
Daarbij hebben we verrassend wild uit o.a. de Bommelerwaard en Duitsland. Uiteraard zal Daan heerlijke wijnen kiezen om te begeleiden.
5-gangen wildmenu €45,50 – bijpassend wijnarrangement €25,00
Datum: 26/27/28 oktober en 2/3/4 november
Ontvangst tussen 18.00 uur en 19.00 uurWildmenu