De donkere dagen breken weer aan en daarmee start ook het wildseizoen weer! Ook dit jaar wordt het weer ‘wild’ bij Restaurant Dukdalf. We hebben daarom weer een speciaal twee wild-weekenden: 27/28/29 oktober & 3/4 november waar een fenomenaal 6-gangenmenu €69,50 wordt geserveerd met wild. Ons (h)eerlijk wild wordt door verantwoorde jagers gejaagd en daarom bepalen zij met ons welk wild wij mogen gebruiken voor onze wildavond. Mini Bara | wild rilettes | crème van witte aceto balsamico & basilicum buñuelo | eendenlever mousse | wasabi-soja crunch Lolly | kastanje crème | gelei van hazen bouillon | kaantjes van gerookte eendenborst Reserveer snel, vol is vol! Niet iedereen waardeert deze specialiteit maar vind het leuk om mee te genieten, daar houden we graag rekening mee.Wild op wild 2023
vrijdag 27 oktober 2023zaterdag 4 november 2023
XXX
Tartaar van Ree | ponzu | furikake | komkommer mousse | ingelegde biet
XXX
Cappuccino van wild | tosti van gerookte eendenborst | tomaten-espuma
XXX
Procureur van hert | stoof van hert | appeltje gegaard in cassis | rösti | gepoft spelt
XXX
‘Drielse champignon’
Cêpes | duxelles | zoet draadjesvlees van wild zwijn
XXX
‘Wandeling door het bos’
Bloempotje | Tiramisu vulling | herfstblaadjes | koffie crumble
of
Kaasplank | 4 verschillende soorten kaas van onze kaasaffineur | mangocompote
suikerbrood | ingelegde walnoot + €5,50