Werken in hét meest
veelzijdige restaurant
in de omgeving?

Wil jij werken in hét meest veelzijdige restaurant in de omgeving van Den Bosch? Restaurant Dukdalf is op zoek naar een zelfstandig (chef)kok!

Op zoek naar culinaire uitdagingen, een geweldig uitzicht én een topteam die van elk moment een ware belevenis maakt? Bij Restaurant Dukdalf bieden we het allemaal. Een uitgebreide en wisselende a la carte-kaart, een heerlijke lunch, maar ook zakelijke events, bruiloften en diverse feesten maken van ons restaurant een veelzijdige locatie die in de verre omstreken bekend staat. Kwaliteit, een luxe en sfeervolle ambiance, gelegen aan de haven van Kerkdriel kenmerken ons restaurant.

Kom jij ons versterken?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig (chef)kok die ons keukenteam komt versterken of zelfs aan komt sturen. Een modern ingerichte keuken binnen en een uitgebreide buitenkeuken met uitzicht op het water, vormen het domein waar je werkzaam zal zijn. Daarnaast beschikken we ook over een eigen dry age-kast waarin unieke vleesspecialiteiten bereid worden.

De locatie

Gelegen in recreatiegebied De Zandmeren zijn we omringd door water. Het hele jaar rond, maar zeker in de zomer, trekt de omgeving mensen aan.

Er zijn tal van recreatiemogelijkheden als het gaat om watersport en dit maritieme gevoel is in de zomermaanden dan ook op en top aanwezig bij Restaurant Dukdalf. Onze locatie bestaat uit diverse delen die volledig benut, een capaciteit hebben van ruim 120 zitplaatsen. Ruim 45 medewerkers zijn hier werkzaam en staan klaar om je wegwijs te maken.

contact

Vult u onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.