Restaurant Dukdalf toegevoegd als officiële trouwlocatie Maasdriel!

Kerkdriel, 6 juli 2016 – Trouwen aan het water, een omgeving waar alles samenkomt. Het is het plaatje dat veel bruiden voor ogen hebben in de zoektocht naar de ideale trouwlocatie. Met zicht op de haven, midden in recreatief gebied De Zandmeren, leent Restaurant Dukdalf zich hier bij uitstek voor. Per 5 juli j.l. is dit bevestigd door de gemeente Maasdriel met de officiële benoeming van trouwlocatie.

Jeroen van Doorn (eigenaar Restaurant Dukdalf): “Wij zijn trots op het feit dat we nu als officiële trouwlocatie te boek staan. Een bevestiging van de gemeente Maasdriel die we dan ook zeer op prijs stellen”. Eerder dit jaar zijn al enkele huwelijken voltrokken bij het restaurant, maar diende hiervoor een regeling getroffen te worden middels een aanvraag voor ontheffing. De benoeming tot trouwlocatie zorgt ervoor dat er voortaan minder leges betaald hoeven te worden.

“Steeds meer mensen kiezen voor één locatie voor zowel het burgerlijk huwelijk als het feest. Daar spelen we op in met dit besluit”, aldus burgemeester Henny van Kooten. Dukdalf is de zevende vaste locatie in de omgeving.

Evenementen

  1. Haringparty

    donderdag 22 juni 16:0019:00

contact

Vult u onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.