Onder leiding van eigenaar Jeroen van Doorn heeft Restaurant Dukdalf niet alleen de keuken
vernieuwd, maar ook het interieur een upgrade gegeven. De Panoramazaal is vergroot en beschikt nu
over eigen garderobes, waardoor gasten nog comfortabeler kunnen genieten van hun culinaire
ervaring. Ook de entree heeft een facelift gekregen, wat zorgt voor een warm en stijlvol welkom.
De heropening wordt afgetrapt met een exclusief 5-gangen tastingmenu op 14 februari, perfect voor een romantische avond uit. Dit verrassingsmenu, boordevol innovatieve smaken en technieken, is te reserveren voor €65,- per persoon.
Na de feestelijke start is Restaurant Dukdalf vanaf 19 februari weer volledig geopend. De menukaart is vernieuwd met een mix van klassieke smaken en moderne culinaire technieken. Maak snel uw reservering via het reserveringstabje onder in beeld.
Restaurant Dukdalf draait om een totaalbeleving. Culinair, maar ook als het gaat om hospitality en ambiance moet het kloppen, zowel voor de gasten als onze werknemers.
De vernieuwing van de keuken draagt bij aan een verbeterde indeling voor het bereiden van gerechten, waardoor er meer ruimte is voor innovatie en creativiteit in de à la carte-gerechten. Daarbij wordt het mogelijk om beter in te spelen op grotere groepen en specifieke wensen. Wij kunnen zo onze gasten, ongeacht de groepsomvang, de totaalbeleving bieden waar we als Dukdalf voor staan. Het ontwerp van de keuken draagt ook bij aan de ambiance, warme houtaccenten zorgen ervoor dat er naast een verbetering in functionaliteit ook een inspirerende werkplek ontstaat waardoor werknemers een prettige werkomgeving krijgen. De renovatie van de keuken is ook van invloed op de entree die geheel vernieuwd is. Gasten zullen een gastvrij en warm ontvangst ervaren waarmee de avond al gelijk goed wordt ingezet.
De renovatie zal leiden tot een vergroting van de capaciteit en de uitrol van een geheel vernieuwend concept. Daarom is Restaurant Dukdalf op zoek naar uitbreiding en versterking van het keukenteam. We zoeken mensen die graag willen werken in een innovatieve omgeving waar duurzaamheid en kwaliteit samenkomen. Mensen met een passie voor koken en die deel uit willen maken van een dynamisch team. Als er mensen zijn die zich hierin herkennen komen we heel graag met hen in contact!
Kijk dan even op onze werken-bij-pagina of stuur je sollicitatie direct naar info@restaurantdukdalf.nl.