De donkere dagen staan voor de deur en binnenkort gaat het wildseizoen van start. Reserveer vandaag nog uw tafel en beleef straks een avond vol ‘Wild op wild’. Amuses reserveer hier
Wild op Wild
vrijdag 7 novemberzondag 9 november
€79,50

Wild op Wild bij Restaurant Dukdalf
Op 7, 8 en 9 november nodigen wij u uit voor ons speciale wildweekend.
Geniet van een exclusief 6-gangen wildmenu met amuses voor
Een culinaire avond vol rijke smaken en de echte sfeer van het seizoen.
Brioche | lardo van wild zwijn & roze peper | zwarte knoflookboter
Tartelette | foie gras crème brûlée
Pani puri | reebokpaté mousse | veenbessen
***
Ree
Tartaar van ree | tempura shiso | olijfolie | yuzu vinaigrette
***
Wildbouillon
Consommé van wild | schuim van gekarameliseerde ui & koffie | ui chips
***
Hert
Stoof van hert | aardappelespuma | ui | cacao | tuille
***
Wild zwijn
Ravioli van wild zwijn | gerookte ricotta | salieboter
***
Duif
Anjou duif | duivenlolly | rode biet | Tomasu Dolce Forte
***
Dessert
Gepocheerde peer | peperkoek panna cotta | karamel | pecorino-ijs
contact
Vult u onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!