Een grootschalige verbouwing staat direct na de kerstperiode op de planning! De gehele keuken wordt gerenoveerd en gemoderniseerd om duurzaam te werken richting de toekomst en tegelijkertijd de capaciteit en mogelijkheden te vergroten. Het past bij het totaalconcept van Restaurant Dukdalf waarbij beleving, gastvrijheid en een fijne werksfeer centraal staan. Wat er allemaal gaat veranderen? Neem het hieronder rustig door en laat je verrassen als we in februari weer opnieuw open gaan.
De renovatie van de keuken brengt niet alleen een verdubbeling van de keukenruimte met zich mee, maar ook een overgang naar duurzame technologieën en innovaties. Met deze modernisering kiest Dukdalf voor een toekomstbestendige keuken die duurzaamheid en energie-efficiëntie combineert met de nieuwste culinaire mogelijkheden. Zo wordt de nieuwe keuken volledig gasvrij, uitgerust met energiezuinige inductiekook- en bakplaten, een watergrill en friteuses, evenals geavanceerde klimaatbeheersing en duurzame koelsystemen. Ook de wasstraat wordt volledig vernieuwd waarmee een efficiëntere omgeving ontstaat voor de werknemers.
“Deze verbouwing is meer dan alleen een moderniseringsproject,” vertelt Jeroen van Doorn. “Het is een stap vooruit naar een restaurant dat klaar is voor de toekomst, zowel voor onze gasten als voor ons team. Dankzij onze nieuwe zonnepanelen kunnen we bovendien een groot deel van de benodigde energie zelf opwekken, wat bijdraagt aan ons streven naar duurzaamheid,” licht Van Doorn toe.
Restaurant Dukdalf draait om een totaalbeleving. Culinair, maar ook als het gaat om hospitality en ambiance moet het kloppen, zowel voor de gasten als onze werknemers.
De vernieuwing van de keuken draagt bij aan een verbeterde indeling voor het bereiden van gerechten, waardoor er meer ruimte is voor innovatie en creativiteit in de à la carte-gerechten. Daarbij wordt het mogelijk om beter in te spelen op grotere groepen en specifieke wensen. Wij kunnen zo onze gasten, ongeacht de groepsomvang, de totaalbeleving bieden waar we als Dukdalf voor staan. Het ontwerp van de keuken draagt ook bij aan de ambiance, warme houtaccenten zorgen ervoor dat er naast een verbetering in functionaliteit ook een inspirerende werkplek ontstaat waardoor werknemers een prettige werkomgeving krijgen. De renovatie van de keuken zal ook van invloed zijn op de entree die daarmee geheel vernieuwd wordt. Gasten zullen een gastvrij en warm ontvangst ervaren waarmee de avond al gelijk goed wordt ingezet.
De renovatie zal leiden tot een vergroting van de capaciteit en de uitrol van een geheel vernieuwend concept. Daarom is Restaurant Dukdalf op zoek naar uitbreiding en versterking van het keukenteam. We zoeken mensen die graag willen werken in een innovatieve omgeving waar duurzaamheid en kwaliteit samenkomen. Mensen met een passie voor koken en die deel uit willen maken van een dynamisch team. Als er mensen zijn die zich hierin herkennen komen we heel graag met hen in contact!
Naar verwachting zal de heropening februari 2025 plaatsvinden. Restaurant Dukdalf hoopt nieuwe gasten, maar ook (toekomstige) werknemers te verwelkomen in deze geheel vernieuwde setting. Via de socials zullen nieuwe updates over de verbouwing te volgen zijn en zal de definitieve datum voor de (her)opening gecommuniceerd worden.
Kijk dan even op onze werken-bij-pagina of stuur je sollicitatie direct naar info@restaurantdukdalf.nl.