Restaurant Dukdalf is gelegen aan de haven te Kerkdriel en bevindt zich midden in het waterrijke recreatiegebied De Zandmeren. Een plek waar in de zomer veel waterrecreatie plaatsvindt, maar ook daarbuiten een mooie omgeving vormt om te wandelen, te fietsen of simpelweg te genieten van het uitzicht van het water.

Momenteel zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkende kok/sous-chef voor een fulltime functie (beschikbaar per maart/april) in onze keuken. De afgelopen jaren hebben we meerdere verbouwingen doorgevoerd om een ruime, prettige keuken en een warm interieur te creëren waar iedereen zich welkom mag voelen. Je kunt bij ons terecht voor zowel lunch en diner, maar ook feesten en vergaderingen. Kortom: een veelzijdige omgeving met een leuk en gezellig team.

Wat bieden wij je?
– Een dynamische werkomgeving, mét uitzicht op het water!
– Een gezellig en (relatief) jong team waar ruimte is voor je eigen inbreng.
– Goede arbeidsvoorwaarden
– Een ambitieus restaurant met afgelopen jaar notering in de TerrasTop 100 en een continue drive naar verbetering.

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Werk je graag in een uitdagende werkomgeving waar je eigen inbreng juist meer dan gewaardeerd wordt? Neem dan contact met ons op en we laten je graag meer zien van ons restaurant. Stuur je cv met motivatie naar info@restaurantdukdalf.nl t.a.v. Dhr. Jeroen van Doorn en we hopen je snel te zien!

Met vriendelijke groet,

Jeroen van Doorn, Restaurant Dukdalf

contact

Vult u onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.