Restaurant Dukdalf is gelegen aan de haven te Kerkdriel en bevindt zich midden in het waterrijke recreatiegebied De Zandmeren. Een plek waar in de zomer veel waterrecreatie plaatsvindt, maar ook daarbuiten een mooie omgeving vormt om te wandelen, te fietsen of simpelweg te genieten van het uitzicht van het water.

Momenteel zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkende kok voor een fulltime functie (per direct) in onze keuken. Onze keuken biedt een succesvol team waarbinnen je uitgedaagd wordt om creatief mee te denken. Je werkt in een ruime, prettige keuken op een locatie die dit voorjaar uitgebreid zal worden met buitenkeuken en een 4-seizoenbestendig terras waardoor onze capaciteit aanzienlijk wordt uigebreid. Je kunt bij ons terecht voor zowel lunch en diner, maar ook feesten en vergaderingen. Kortom: een veelzijdige omgeving met een leuk en gezellig team.

Wat bieden wij je?

  • Een dynamische werkomgeving, mét uitzicht op het water!
  • Een gezellig en (relatief) jong team waar ruimte is voor je eigen inbreng.
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Een ambitieus restaurant met een continue drive naar verbetering.

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving? Werk je graag in een uitdagende werkomgeving waar je eigen inbreng juist meer dan gewaardeerd wordt? Neem dan contact met ons op en we laten je graag meer zien van ons restaurant. Ook leerling-koks die parttime op zoek zijn naar een uitdaging zijn welkom!

Stuur je cv met motivatie naar info@restaurantdukdalf.nl t.a.v. Dhr. Jeroen van Doorn en we hopen je snel te zien!

Met vriendelijke groet,

Jeroen van Doorn, Restaurant Dukdalf

Evenementen

  1. Pasen vier je bij Dukdalf!

    zondag 9 april 12:00maandag 10 april 14:30

contact

Vult u onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.