Restaurant Dukdalf is gelegen aan de haven te Kerkdriel en bevindt zich midden in het waterrijke recreatiegebied De Zandmeren. Een plek waar in de zomer veel waterrecreatie plaatsvindt, maar ook buiten het zomerseizoen is er volop uitdaging om te wandelen, fietsen of simpelweg te genieten van het uitzicht aan het water.

We zijn op zoek naar nieuwe mensen die ons gezellige team op korte termijn komen versterken. Herken jij je in een van onderstaande vacatures? Werk je graag in een uitdagende werkomgeving waar je eigen inbreng juist meer dan gewaardeerd wordt? Neem dan contact met ons op en we laten je graag meer zien van ons restaurant.

Stuur je cv met motivatie naar info@restaurantdukdalf.nl t.a.v. Dhr. Jeroen van Doorn en we hopen je snel te zien!

VACATURE: ZELFSTANDIG WERKENDE KOK (FULL-/PARTTIME)

Momenteel zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkende kok voor een full- of parttime functie (in overleg) in onze keuken. De afgelopen jaren hebben we meerdere verbouwingen doorgevoerd om een ruime, prettige keuken en een warm interieur te creëren waar iedereen zich welkom mag voelen. De komende tijd zullen we een nieuwe uitbreiding doorvoeren op onze locatie waardoor onze capaciteit groeit. Je kunt bij ons terecht voor zowel lunch en diner, maar ook feesten en vergaderingen. Kortom: een veelzijdige omgeving met een leuk en gezellig team.

Wat bieden wij je?

  • Een dynamische werkomgeving, mét uitzicht op het water!
  • Een gezellig en (relatief) jong team waar ruimte is voor je eigen inbreng.
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Wie zoeken wij?

Een zelfstandig werkend kok met een duidelijk feeling voor nieuwe smaken, combinaties en gerechten. Je denkt mee in de samenstelling van onze menukaarten en seizoensgerechten.

VACATURES (FULL-/PARTTIME):

* MEDEWERKERS BEDIENING

* MEDEWERKERS AFWAS

* MEDEWERKERS SCHOONMAAK 

Wij zijn op zoek naar medewerkers in de bediening, schoonmaakwerkzaamheden en afwas, zowel fulltime als parttime.  Je werkt samen in een leuk en gezellig team, en geniet daarbij van een geweldig uitzicht over de haven van Kerkdriel!

Wat bieden wij je?

  • Een dynamische werkomgeving, mét uitzicht op het water!
  • Een gezellig en (relatief) jong team
  • Goede arbeidsvoorwaarden

Wie zoeken wij?

Als medewerker afwas/schoonmaak:

Je bent minimaal 15 jaar, houdt het overzicht op de afwas die doorlopend de keuken in komt en werkt dit vlot en snel weg. Je bent praktisch ingesteld, zelfstandig en houdt ervan om in een team te werken.

Medewerker bediening:

Jij bent gastvrij, representatief, servicegericht en attent. Je houdt van een praatje, overziet je tafels en communiceert duidelijk met bar en keuken. Je bent minimaal 18 jaar (m/v) en bent flexibel in weekend en werkdagen in te delen.

Evenementen

  1. Haringparty

    donderdag 22 juni 16:0019:00

contact

Vult u onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.