Wij zijn ontzettend enthousiast dat wij u weer vanaf 27 april mogen ontvangen! Om veilig aan het water te kunnen genieten hebben wij wel een aantal huisregels opgesteld.

  • Reserveer op tijd. Zorg dat u voor u een bezoek brengt een reservering heeft gemaakt. Dit is mogelijk tot 4 personen, met als uitzondering dat het om een gezamenlijk huishouden gaat van meer dan 4 personen.
  • Handen wassen/ontsmetten. Bij aankomst vragen wij u handen te wassen/te ontsmetten. Uw gastheer/gastvrouw wijst u vervolgens uw plaats toe.
  • Bezoek uitstellen bij gezondheidsklachten. Wij gaan er vanuit dat u bij gezondheidsklachten (hoesten, benauwdheid, koorts) de verantwoordelijkheid neemt om uw bezoek uit te stellen of te verzetten.
  • Route in het restaurant. Volg de aangegeven route voor uw bezoek aan het toilet en bij het verlaten van ons restaurant.
  • Controlevragen. Bij uw aankomst dienen wij enkele controlevragen te stellen conform de regels die het RIVM ons voorschrijft. Wij hopen op uw medewerking en begrip hiervoor.

Bekijk de vernieuwde menukaarten

Ons gehele restaurant is voorbereid om gasten te ontvangen. Zo hebben wij de tafels gescheiden met wanden. Hiernaast is er ook een toegewijde route door het restaurant voor het gebruik van het toilet en het verlaten van het restaurant. Op deze manier kunt u bij ons veilig lunchen, dineren of borrelen.

Reserveer nu!

contact

Vult u onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.